Новини

BiLand в будівельних гіпермаркетах «Епіцентр»

Шановні клієнти, раді повідомити вам, що продукцію ТМ BiLand ви можете побачити і придбати не тільки на нашому сайті, а й в будівельних гіпермаркетах «Епіцентр» по всій території України – всі адреси гіпермаркетів з нашими товарами ви можете знайти в розділі «Де купити» . У кожному гіпермаркеті є невелика виставка наших основних елементів, де ви можете побачити продукцію ТМ BiLand наживо.

Всі елементи дитячих майданчиків забезпечені необхідними комплектуючими для монтажу, технічними паспортами та схемами складання.

Будь-яку модель елемента дитячого майданчика вам можуть привезти під замовлення. Також наші конструктори можуть розробити для вас індивідуальний проєкт дитячого майданчика, враховуючи всі побажання і бюджет. Розмаїття моделей і елементів практично безмежне.

Дитячі ігрові майданчики BiLand виконані з урахуванням віку дитини і відповідають міжнародним екологічним, експлуатаційним і технічним стандартам. Ми пропонуємо широкий вибір містечок, будиночків, гойдалок, каруселей і пісочниць.

BiLand – це дитячі майданчики власного виробництва, що забезпечує високі конкурентні переваги на ринку України.