Новини

Зимовий монтаж з BiLand

Ось і прийшла зима. Випав сніг, похолодало. Багато хто вважає, що установка дитячих ігрових і спортивних майданчиків, дитячих ігрових комплексів, дитячих гойдалок, і навіть звичайних лавок в зимовий період – не дуже вдале рішення: і погода несприятлива, і земля перемерзла.

Однак дана думка про небезпеку монтажу дитячого майданчика взимку – досить поширений стереотип. Багато років тому, коли виробництво сучасних елементів дитячого ігрового майданчика тільки з’являлося на українському ринку, можливо, клієнт міг зіткнутися з неякісним монтажем, а взимку його наслідки виявлялися найбільш яскраво. Сьогодні ж у великих компаніях до проблеми якісного монтажу дитячого майданчика і кожного окремого його елемента підходять серйозно. Існують сучасні технології, техніка та висококваліфікований персонал – всі ці ресурси дозволяють монтувати майданчик швидко і якісно.

Взимку єдиною незручністю є низька температура – щойно температура повітря стає негативною, вода, яка виступає сполучною елементом цементного розчину, перетворюється на лід. Гідратація цементу і тверднення розчину припиняються, розчин стає пухким і менш міцним. Волога з теплого розчину, при стиканні з холодною поверхнею металевих закопних елементів дитячого майданчика, утворює тонку крижану плівку, що природно знижує міцність зчеплення розчину і встановлюваного елемента. А з приходом плюсової температури ця кірка відтає, і встановлений елемент почне хитатися. Однак сьогодні ця проблема вирішена. При зимовому монтажі елементів дитячого майданчика в бетонний розчин додають спеціальні рідкі добавки для бетонування при низьких температурах, які прискорюють схоплювання бетону, пластичність і покращують рухливість робочого розчину. Завдяки таким добавкам вода не кристалізується, що є основною причиною неякісного зимового монтажу, і встановлювати дитячі майданчики можна при температурі до -20 ° С.

Ми пропонуємо широкий асортимент, якісний монтаж в тому числі і в зимовий період!

Чекаємо ваших замовлень – Наш центральний офіс