Новини

Вулична ігрова зона від Biland для одного з найбільших і сучасних дитячих садочків міста Києва

Цієї осені відкрився великий і сучасний дитячий садок в спальному районі Києва, а за облаштування вуличної ігрової території відповідала команда Biland.

Проект дійсно масштабний, заклад дошкільної освіти розрахований на 260 місць (14 груп). Практично половину всієї території садочка займає ігрова зона на вулиці. Команда BiLand з радістю взяла на себе роботу по організації і облаштуванню вуличного простору. Для такої великої кількості дітей було встановлено 157 ігрових елементів, а це 17 повноцінних ігрових майданчиків: 4 ігрових майданчики для найменших учнів садочку – ясельних груп,  10 ігрових майданчиків для дошкільних груп. Тобто кожна група має свій власний майданчик, що забезпечить діткам отримання максимального задоволення від гри. Додатково було встановленні 2 майданчика для занять фізкультурою: повноцінний гімнастичний комплекс, майданчик для вивчення правил дорожнього руху та гімнастичні елементи: шведська стінка, турнік у трьох рівнях, місток-драбинка.

Враховуючи сучасний підхід до будівництва дитячого закладу, одна з вимог, яку висунув замовник була такою: всі ігрові елементи повинні відповідати загальній концепції. BiLand з легкістю втілив в життя усі трендові бажання замовника щодо облаштування ігрового простору. Було встановлено лавки та ігрові комплекси з індивідуальним дизайном: комплекси “Машинка”, “Тракторець”, “Самоскид”, які дадуть простір для фантазій малечі та зроблять проведений час на вулиці цікавішим.

Окрім ігрових комплексів майданчики облаштовані й численною кількістю гойдалок-балансирів, ігрових будиночків, пісочниць та інших ігрових елементів. BiLand потурбувався і про маленьких фанатів командних видів спорту, було встановлено комплект футбольних воріт та баскетбольне кільце, щоб юні спортсмени могли відточувати свої навички гри.

Альтернатива вибору у малечі велика, а отже сумувати їм не доведеться.

Biland вітає батьків та майбутніх маленьких учнів з відкриттям такого необхідного садочка і  бажає тільки щасливих моментів у житті.