Новини

Весняні знижки від BiLand

акция на детские площадки

Весна – пора природнього пробудження та тепла і, як наслідок, відпочинку за межами дому. А отже розпочався сезон покращення благоустрою. До сезону 2021 BiLand підготував декілька вигідних пропозицій та знижок.

10% знижки на популярні позиції

За допомогою складської програми ми заздалегідь підготувались до початку сезону та наповнили склад найпопулярнішими елементами. Це означає, що вам не доведеться чекати на виготовлення товару, ви можете його отримати в найкоротший термін та ще й за вигідною ціною. Замовляйте прямо зараз та отримуйте ЗНИЖКУ 10%. Поспішайте, кількість товару обмежена.

7% знижки при замовлені від 5-ти одиниць

Плануєте облаштувати повноцінний дитячий чи спортивний майданчик, то скористайтеся вигідною пропозицією від BiLand! Цієї весни діє унікальна можливість створити простір для веселого та корисного дозвілля за нижчою ціною. Замовляйте від 5 елементів та отримуйте ЗНИЖКУ 7%. Поспішайте, акція діє лише до кінця весни.

5% знижки на 2-й товар в чеку

Власна ігрова зона з гіркою або гойдалкою на території подвір’я приватного будинку або шведська стінка в квартирі – ідеальний варіант для активного дозвілля дитини. Загострення ситуації з Covid-19 та введення карантину змушує батьків обмежити активність дітей на вулиці. Компанія BiLand розуміє необхідність у фізичному розвитку дітей, тому підготувала вигідну пропозицію. Замовляйте товари для приватного сектора та отримуйте ЗНИЖКУ 5% на другу позицію в чеку. Поспішайте, акція діє лише до кінця весни.

5% знижки на повторну покупку за відгук на сайті

Після покупки ОБОВ’ЯЗКОВО залишайте відгук про наш товар на сайті та отримуйте ЗНИЖКУ 5% на повторну покупку протягом 3 місяців. Ви можете залишити відгук на сторінці товару, або за посиланням biland.com.ua/reviews

З весняними пропозиціями від BiLand ви маєте можливість заощадити кошти на облаштуванні надійних дитячих майданчиків, багатофункціональних спортивних комплексів, безпечних товарів для дому та зручних елементів благоустрою.

Знижки не сумуються та не діють на інші акційні пропозиції та товари. Знижки діють за умовою часткової передоплати.

BiLand, разом на благо людей!

Консультація за телефонами:
0 800 210 021
+38 (063) 255-00-69
+38(073) 213– 60– 61