Новини

Товар цього тижня від BiLand: гойдалки подвійні на жорсткій підвісці

Літо в розпалі, і компанія BiLand продовжує радувати вас акційними пропозиціями, здатними розвеселити і подарувати масу приємних вражень вашим дітлахам. Акція цього тижня: гойдалки подвійні на жорсткій підвісці (великі) КДЖП – мінус 15% від реальної ціни!

Зручні, міцні, екологічно чисті, високоякісні, довгострокові – все це характеристики подвійних гойдалок на жорсткій підвісці від торгової марки BiLand. Довжина і ширина гойдалок – 2500х1200мм, висота – 2200мм, а загальна вага – 100кг. У стандартному варіанті гойдалки пофарбовані в синій і червоний кольори. Однак на індивідуальні вимоги замовника дитяча гойдалка може бути забарвлена ​​в будь-який бажаний колір. Завдяки антикорозійному покриттю, гойдалки від BiLand не вигоряють на сонці, їх колір буде милувати ваше око не один рік.

Гойдалки для дітвори – це не просто спосіб весело провести час на свіжому повітрі, але і відмінна фізична розминка: під час розкочування працюють різні групи м’язів, що благотворно позначається на здоров’ї дитини.

Ознайомитись з іншою продукцією нашої компанії ви можете на сторінках нашого сайту. Не пропустіть спеціальну пропозицію від ТМ «BiLand» – тільки з 22 по 29 червня 2016 року ціна на гойдалки подвійні на жорсткій підвісці (великі) КДЖП знижена на 15%. Встигніть купити, кількість товару обмежена.