Новини

TM BiLand напередодні 8 березня провела майстер-класи для дітей!

Напередодні Всесвітнього жіночого дня наша команда в черговий раз побувала в гостях у вихованців Центру реабілітації для дітей та підлітків, що у Великій Новосілці.

Ми їздили відвідати діточок, провести розвиваючі майстер-класи і обговорити подальший «фронт роботи».
Поїздка вийшла дуже легкою, позитивною і насиченою. Ми провели 4 майстер-класи: вчили плести браслети-шамбала, ліпити з пластиліну героїв мультфільму «Маша і Ведмідь», плести намиста з макраме та робити цікаві листівки в техніці квіллінг.

Всі діти змогли навчитися робити будь-які вироби і сувенірчики. Дітей неможливо було зупинити, тому ми зробили набагато більше, ніж планували. Всі хотіли спробувати і якомога більше дізнатися. Викладачі та вихователі намагалися перейняти щось із кожного майстер-класу, щоб займатися з дітлахами в подальшому.

Після майстер-класів дітки з центру традиційно пригощали нас смачним тортом і приготували концерт.

Також, крім іншого, ми привезли з собою м’ячі, скейти і ролики – спортивний інвентар для весняних ігор на вулиці. Дітлахам привезли два нових вижигателя для уроку праці, який проводить психолог Центру. Тепер ці заняття стануть повноцінним гуртком для діток.

Важливих «дорослих» справ в Центрі теж було багато: ми підбирали елементи для дитячого майданчика з асортименту ТМ BiLand і проводили необхідні для майбутнього ремонту трудової кімнати вимірювання.

Найціннішим і важливим в цій поїздці було все-таки спілкування і увага.