Новини

Свято для дітей в День Святого Миколая

19 грудня святкують всесвітнє дитяче свято День Святого Миколая. За традицією слухняним і чемним дітям Святий Миколай приносить добрі подарунки. У цей день команда TM BiLand стала «Святим Миколаєм» для вихованців Центру реабілітації дітей і підлітків, що у Великій Новосілці.

На все пішло близько місяця ретельної підготовки до поїздки: збір речей та іграшок, написання сценарію, мозковий штурм, пошук талантів серед наших працівників. Солодкі подарунки, пісні, танці і сюрприз у вигляді мильного шоу підготувала TM BiLand для дітлахів.

Традиційно на свято ми подарували дітям цукерки, а також подбали про їхнє дозвілля – презентували розвиваючі, цікаві та корисні настільні ігри. Солодощі в цей день – невід’ємна «страва» на святі, а ось виступи артистів стали для дітей справжнім подарунком. Разом з нами на свято в Велика Новосілка поїхали юні танцівниці, що підкорили всіх динамічним східним танцем і яскравими вбраннями. Іншим незабутнім номером був виступ нашого співробітника з піснею Efharisto, що в перекладі означає “Дякую”. Діти голосно аплодували і просили пісню на біс.

Сюрприз у вигляді мильного шоу справив неймовірне враження на дітей, ми були раді чути захоплені вигуки, бачити щасливі очі і посмішки. Бульбашки різного розміру і форми здивували всіх, кожен побував всередині величезної мильної бульбашки.

Найголовніше для будь-якої дитини – відчувати доброту, турботу і увагу. Після концерту нашу команду пригощали чаєм і пирогом, який спекли вихованці Центру реабілітації для дітей та підлітків спеціально для нас. За чаюванням обговорювали з директором плани на майбутнє. Ми будемо надалі допомагати центру реабілітації як морально, так і матеріально. Ми плануємо встановити дитячий ігровий майданчик на території Центру. Наступна наша поїздка буде навчальною, в планах проведення різних цікавих майстер-класів для вихованців.

Далі буде…