Новини

Зупинка 2012

В рамках проєкту Domex (виробництво дашків) компанією вироблено дослідний примірник навісу зупинки, приурочений до підготовки міст до «Євро-2012».

 

Компанія почала розробку і виробництво сучасних європейських зупиночних павільйонів. На даний момент на замовлення міської адміністрації виготовлено три дослідні зразки, один з яких вже успішно змонтований на перехресті біля МакНДІ.

Конструкція автобусної зупинки виконана з металу із застосуванням методу порошкового фарбування, що дозволяє виробу тривалий час зберігати яскравий насичений колір, незважаючи на вплив зовнішніх факторів, зокрема атмосферних явищ, а також захищає метал від корозії. Дах зупинки зроблений з високоякісного полікарбонату з використанням спеціальної технології кріплення, що, в свою чергу, забезпечує виробу довговічність, а так само сучасний і естетичний вигляд.

 

Показово, що розробка проєкту автобусних зупинок з моменту виникнення ідеї до її практичної реалізації – установки готових виробів – зайняла трохи більше 4 тижнів.