Новини

НОВИНКА! Спортивне устаткування WorkOut!

Ми з радістю повідомляємо вам, що тепер в нашому асортименті з’явилося спортивне обладнання для workout.

Workout (воркаут) – це один з найбільш доступних і популярних різновидів фітнесу, розрахований на людей від 12 років. Заняття спортом на вуличних спортмайданчиках, де є бруси, кільця, рукоходи, горизонтальні сходи, шведська стінка і турнік, без спеціального обладнання та екіпіровки, під вагою власного тіла – це і є воркаут. Тренування дозволяють розвивати всі групи м’язів, а також швидкість, витривалість і силу. За тренування на вулиці не потрібно платити гроші, а при правильних і регулярних заняттях результат буде рівносильний результату занять в спортзалі.

Головна перевага обладнання workout ТМ BiLand – це унікальний дизайн від наших інженерів-проєктувальників, функціональність, якісні матеріали, фарбування в будь-який колір за шкалою RAL, надійність, зносостійкість і довговічність металу.

Тренажери workout від ТМ BiLand мають два типи кріплення: хомут і болти. Це робить їх універсальними і надає вам можливість вибору зовнішнього вигляду і ціни.

 

За допомогою болтів: кожен елемент обладнання виготовляється під одну висоту, трудомісткий монтаж, але конкурентоспроможна ціна.

За допомогою хомута: можливість регулювання висоти вручну і модифікації конструкції завдяки універсальному кріпленню, для цього потрібно просто відкрутити хомут і змінити висоту. Ціна вище в порівнянні з болтовим з’єднанням.

Крім тренажерів воркаут, наша компанія також випускає лінійку вуличних тренажерів Junior, які також передбачають заняття спортом на вулиці під тяжкістю власної ваги.

Детальніше про асортимент, ціни на обладнання workout ви можете дізнатися на нашому сайті в розділі «Обладнання WorkOut (обладнання воркаут)».

Популярність вуличного спорту зростає з кожним днем, тому що дозволити собі його може кожен!