Новини

Ми на YouTube


Компанія
BiLand розвивається швидкими темпами, в процесі такого динамічного розвитку виникає багато моментів про які б хотілося розповісти детальніше: збільшується обсяг виробництва, розширюється асортимент продукції, примножується кількість задоволених клієнтів. Тому для покращення комунікації ми створюємо власний YouTube канал.

Всі презентації новинок та огляди товарів-бестселерів: ігрових майданчиків, гойдалок, тренажерів можна буде побачити на відео, роздивитися всі деталі та зрозуміти чому саме наша продукція є одною з найкращих на ринку протягом останніх 13 років.

Проведемо відео-екскурсії по ігровим майданчикам, які вже встановленні нами, детально розкажемо про масштаби, складність проектів та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Покажемо власне виробництво, продемонструємо інноваційні технології та поділимося секретами успіху нашого бренду.  Про старт акції та вигідних пропозицій першими дізнаються саме підписники нашого YouTube каналу.

Сподіваємося, що для Вас відео-канал стане цікавим та пізнавальним джерелом інформації. Компанія BiLand відкрита всьому новому, підписуйтесь, пишіть свої коментарі, а також питання і пропозиції, фахівці компанії будуть раді допомогти з усіх питань.

Щоб не пропустити нову, важливу і цікаву інформацію, відвідайте відео-канал компанії вже зараз: