Новини

Мінус 10% – акція на дві каруселі від компанії «BiLand»

Компанія «BiLand» оголошує акції відразу на дві каруселі: мінус 10% при покупці каруселей – «дитяча карусель КР1600» і «карусель зі штурвалом». Встигніть придбати високоякісні гойдалки за акційними цінами, кількість товару обмежена!

Карусель розрахована на дітей віком від 3 років. Габарити: довжина – 1 800мм, ширина – 1 800 мм, загальна вага – 77кг, вільна зона безпеки – 2 метри від крайніх точок. Матеріал, з якого створена карусель, – метал покритий декількома шарами екологічно чистої яскравої фарби. Якісні матеріали забезпечують дитячій каруселі стійкість до погодних умов і, як наслідок, довговічність експлуатації.

Карусель зі штурвалом – найкращий вибір для вашої дітвори. Вона розрахована на дітей від 3 до 8 років. Габарити: довжина – 1670мм, ширина – 1480мм, висота – 750мм, загальна вага – 74,7кг, вільна зона безпеки – 2 метри від крайніх точок. Матеріал, з якого виготовлена ​​карусель ТМ «BiLand», – вологостійка фанера і метал, покриті декількома шарами екологічно чистої яскравої фарби.

Розфарбуйте веселими фарбами дитинство ваших малюків разом з торговою маркою «BiLand»!