Новини

Діти – наше майбутнє! Презентуємо новий асортимент для дитячих майданчиків

детская площадка

Головні переваги компанії BiLand – це фокус на споживача, широкий асортимент та прийнятні ціни. Наш колектив невпинно працює над вдосконаленням продукції, щоб наші клієнти мали максимальну кількість альтернатив вибору для будь-якої території та бюджету. Аналізуючи зростаючий попит на переобладнання та будівництво дитячих ігрових зон, ми сконструювали декілька новинок.   Пропонуємо ознайомитись детальніше.

Лави для відпочинку

Дитячі майданчики завжди атмосферні, кольорові та яскраві, чому б не зберегти ідею до кінця? Тому нами створено цілу серію стилізованих лавок для дитячих ігрових майданчиків. Класичні лави доповнили декоративними фанерними панелями у вигляді тварин. Фанера – вологостійка та покрита декількома шарами порошкової фарби, яка є стійкою до зовнішніх факторів. Такий унікальний дизайн та яскраві кольори ідеально доповнять ігрові зони в дошкільних закладах, школах, парках.

Гімнастичний комплекс

BiLand також розширив свій асортимент гімнастичних елементів. Було розроблено новий гімнастичний комплекс. Він оснащений металевою сіткою та східцями для лазіння, рукоходом, гімнастичними кільцями. Комплекс виготовлений із якісних матеріалів, всі кольорові елементи покриті кількома шарами порошкової фарби, а всі місця кріплень закриті захисними заглушками, що мінімізує ймовірність травмуватися. Таким чином нам вдалося створити компактний багатофункціональний елемент високої якості та за доступною ціною. Даний елемент знайде свій застосунок на подвір’ї дитячих навчальних закладів та оздоровчих пансіонатів.

Місток драбинка та Шведська стінка

Колекція гімнастичних елементів також поповнилась подвійною шведською стінкою, містком-драбинкою з поручнями безпеки та тропками. Вони будуть чудовим доповненням ігрового простору.

 

Футбольні ворота та Баскетбольне кільце

Колективні ігри чудовий варіант для розвитку комунікативних здібностей дітей, знаючи це ми розробили футбольні ворота та баскетбольне кільце. Дані елементи створюють умови для фізичної активності та веселого дозвілля. Компактність елементів та правильне планування розміщення дозволять облаштувати повноцінний майданчик для командних ігор на території дитячих навчальних закладів.

 

Будиночок ігровий М

Один з клієнтів BiLand створив запит – збільшити кількість ігрових елементів на одному з наших комплексів. Маючи свій конструкторський відділ та власне виробництво нам з легкістю вдалося реалізувати індивідуальне побажання замовника. Ідея клієнта та ідеальне виконання створило дійсно якісний та  функціональний елемент. Було прийняте рішення про масове провадження.

 

Додаткові елементи (штахетник, дошка, стіл)

Для зручного зонування та огородження майданчика BiLand розробив штахетники. З їх допомогою можна чітко розмежувати різні ігрові зони або ж повністю огородити периметр майданчика. Дощечки виготовлені з фанери та мають заокруглені кінці. Такий матеріал та форма мінімізує можливість отримати травми. Яскравий колір дощечок відразу кидається в очі та допомагає уникнути зіткнення під час активних веселощів дітей. Також в масове виробництво запустили дошки для малювання, які стали просто хітом у дітей, адже на них можна малювати, роботи позначки, вести рахунок під час колективних ігор. А дорослі, наприклад вихователі, можуть використовувати дошку в ході навчального процесу.

 

 

биленд, біленд, bilandРобота над помилками, постійне вдосконалення та розширення асортименту продукції дозволяє підібрати оптимальне рішення для максимального задоволення потреб клієнтів. Навіть за відсутності необхідного елемента, ми з легкістю можемо виготовити його за індивідуальним замовленням.

BiLand, разом на благо людей!

Звертайтеся за телефонами:
0 800 210 021
+38 (063) 255-00-69
+38(073) 213– 60– 61