Новини

BiLand для кожної дитини

Неможливо відмовити дитині, особливо тоді, коли вдячністю є сміх і щасливі очі вашого чада.

Ігровий майданчик – місце, де дитина росте, будує соціальні відносини і вдосконалюється фізично. Важливо, щоб все це проходило в захоплюючій формі і дитині було максимально комфортно, цікаво і безпечно. Немає нічого дорожчого за здоров’я дитини, тому безпека на першому місці.

Дитячі майданчики від виробника BiLand створюють найкращі умови для всебічного розвитку дитини на початку життєвого шляху. Всі матеріали міцні, зносостійкі і екологічно чисті.

Звернувшись до нас, ви отримаєте: індивідуальний проєкт і підхід, що відповідає вашим вимогам в колірному виконанні, комплектації і функціональності, а так само вичерпну консультацію в питанні вибору, установки і експлуатації дитячого майданчика. Ви можете підібрати собі комплект обладнання для дитячого майданчика або купити окремо будь-який з елементів, а так само виступити дизайнером-проєктувальником власного ігрового майданчика. Дитячі майданчики на сьогоднішній день – відмінна альтернатива сидячому способу життя. Встановіть майданчик на дачі і радійте бадьорості і життєрадісності ваших діток.

BiLand пропонує ігрові комплекси, гойдалки, каруселі та пісочниці з урахуванням віку дітей, території майданчика і вашого бюджету.

Кожен елемент спортивно-ігрового комплексу створений нашими конструкторами з турботою про дітей, їх здоров’я на природі при активному відпочинку.

BiLand дарує дітям щасливе дитинство!

Рекомендуємо до прочитання: Керівництво по вибору дитячого майданчика.