Статті

Як обрати шведську стінку?

шведская стенка

Шведська стінка – це компактний багатофункціональний спортивний комплекс, який забезпечує повноцінний фізичний розвиток дитини, не виходячи з будинку. На ринку представлено тисячі різних моделей від різних виробників і тут виникає питання: Яку ж обрати собі.

Існують багато факторів, які можуть вплинути на ваші враження від покупки. Спеціалісти BiLand рекомендують обирати шведську стінку опираючись на наступні критерії:

  1. шведская стенкаГабарити
    Спершу слід визначитися з розміром шведської стінки, зробити заміри місця, де буде кріпитися стінка та опираючись на них обирати відповідний елемент. Слід також врахувати безпечну зону, хоча б 1 м. На даній відстані не повинно буди ніяких меблів та інших речей, при контакті з якими, дитина може вдаритися і травмуватися. Якщо конструкція стінки має турнік, слід порахувати простір, який залишиться між стелею та турніком, чи буде його достатньо?
  2. Бренд
    Варто звернути увагу на торгову марку шведської стінки. Вона повинна поєднувати в собі безпечність та якість. Не спішіть приймати рішення, почитайте відгуки про продукцію, розгляньте декілька варіантів.
  3. Матеріал
    Фахівці BiLand рекомендують обирати шведські стінки з дерева, які ідеально підходять для дитячих кімнат. Вони більш екологічні та приємніші на дотик. Дерев’яні стінки не мають гострих кутів та на них досить тяжко підсковзнутися або вдаритися, тому вони більш безпечні, ніж металеві аналоги. Гарним варіантом деревини для стінки вважають сосну. Вона довговічна і легко піддається обробці.
  4. Якість
    Звісно, що якість вирішальний критерій вибору будь-якої продукції. Особливу увагу варто приділити підвісному обладнанню та фурнітурі. Вона має бути міцною та безпечною для використання. Запитайте у виробника сертифікати якості.
  5. Конструкція
    В залежності від площі приміщення та купівельної спроможності слід обирати відповідний тип конструкції, їх існує декілька видів: I, Г, П і Куток.
    І – звичайна дерев’яна драбина без додаткового обладнання.
    Г – драбина з турніком.
    П – максимально функціональна стінка, з окремими елементами, потребує багато місця.
    Куток – ергономічний, багатофункціональний комплекс, який потребує мало місця.
  6. Додатковий інвентар
    Особливу увагу потрібно звернути на комплектуючі елементи, адже чим більший асортимент обладнання, тим більше можливостей для гри та фізичного розвитку буде мати дитина. Рекомендуємо не заощаджувати і відразу придбати гімнастичний мат для додаткової безпеки малюка.

Якщо у вас залишилися питання, рекомендуємо проконсультуватися з фахівцями BiLand, ми з радістю відповімо на всі запитання та прикладемо максимум зусиль, щоб ви отримали лише приємні враження від покупки. Ми гарантуємо якість, вся наша продукція сертифіковано та має гарантію 12 місяців. Нашу продукцію оцінило вже більше 3000 клієнтів, оцініть і Ви!

Якщо ще сумніваєтесь чи дійсно Вам потрібна шведська стінка – пропонуємо прочитати наший попередній матеріал.

Шведская стенка, шведська стінка для дому

     Куточок дитячий спортивний

Шведская стенка, шведские стенки для дома

Гімнастична стінка з рукоходом

Шведска стенка, шведские стенки для дома

         Шведська стінка з турніком

Шведские стенки, шведские стенки для дома

            Шведська стінка кутова

Звертайтесь за телефонами:

0 800 210 021
+38 (063) 255-00-69
+38(073) 213– 60– 61