Статті

Як обрати ігровий комплекс для приватного будинку

Ігрові комплекси для приватного будинку давно вже стали невід’ємним елементом сучасного облаштування подвір’я, особливо, якщо в домі є діти. Для малюків це місце відпочинку та веселощів, а батькам вони дарують додатковий час на роздуми і тимчасовий релакс. Як же вірно обрати ці самі комплекси, щоб вони були безпечними та комфортними, а головне приносили купу задоволення їхнім маленьким користувачам? Давайте розберемося.

Одна із альтернатив вибору для приватного сектору – ігрові комплекси виготовленні із дерева. Дерево безпечніше заліза – більш м’яке по своїй фактурі, воно значно менш травматичне, ніж майданчики з металу. Фахівці BiLand рекомендують обирати комплекси виготовленні із цільного бруса, вони прослужaть вам довгі роки, не ламаючись і не втрачаючи свого зовнішнього вигляду. Також варто відмітити, що такі комплекси гармонічно вписуються в навколишнє середовище та стають його продовженням.

Дерево дозволяє створювати найрізноманітніші ігрові зони. Наприклад, оснастити дитячий майданчик будиночком, оформити складну систему сходів і гірок, встановити різні гойдалки, як і класичні – звичайне сидіння, так і дещо цікавіші – гойдалки-гнізда, подвійні гойдалки, на яких можуть бавитися відразу двоє дітлахів, крісла-гойдалки з додатковими елементами безпеки (для дітей до 3 років), облаштувати компактну пісочницю, додати різні ігрові атрибути (дзвоник, бінокль).

На нашому сайті представлений широкий вибір дерев’яних дитячих майданчиків для приватного сектору, однак ми можемо спроектувати унікальний авторський дизайн з наповненням, підібраним під потреби та смаки вашої дитини.

На що важливо звернути увагу при виборі майданчика:

  • чи пропонує виробник обробити всі елементи атмосферностійким просоченням, яке гарантує захист від агресивного зовнішнього середовища;
  • якщо фарбування елементів передбачене дизайнерським рішенням, то обов’язкове використання фарб на водній основі, які безпечні для дітей;
  • чи пропонує виробник обробити всі елементи антисептиками і антипіретиками для захисту від грибка, цвілі та високої вологості;
  • конструкція майданчика повинна передбачати поручні безпеки, а всі елементи кріплення повинні бути закриті захисними елементами.

Щоб не зробити помилки при покупці та не стати жертвою неякісної продукції – краще звернути увагу на виробників із сертифікатами якості, гарантією, прекрасною репутацією на ринку, адже від цього залежить безпека ваших дітей.

Виробники повинні дотримуватися трьом правилам:

  • Екологічність.
  • Безпечність.
  • Надійність.

Ці три критерія є основоположними постулатами в процесі виробництва продукції TM BiLand.

Вся продукція BiLand має сертифікати якості та гарантію 12 місяців. Нашу продукцію оцінили більше як 3000 клієнтів, а їхні позитивні відгуки сформували імідж, як надійного виробника, партнера.

BiLand – офіційний партнер дитячого щастя. Разом, на благо та здоров’я дітей!