Статті

Вуличні тренажери – запорука здорового образу життя

За останні роки заняття спортом та покращення своєї фізичної форми перестало бути трендом, а стало – необхідністю. Все більше людей долучається до активних тренувань, слідкують за своїм фізичним здоров’ям, дотримуються правильного харчування. Все частіше у дворах багатоквартирних будинків, в парках, скверах, на подвір’ї шкіл та інших навчальних закладах можна помітити вуличні тренажери. Вони привертають велику увагу любителів здорового образу життя, адже тренування на них відзначаються високою ефективністю та слугують чудовою альтернативою душним спортивним клубам.

Переваги тренування на вуличних тренажерах:

  • Тренування на свіжому повітрі. Під час виконання вправ на вулиці ви вдихаєте більше свіжого повітря, кисень насичує вашу кров і організм стає більш витривалим. При заняттях в сонячну погоду ви отримуєте значну кількість вітаміну D, який має ряд корисних властивостей. Покращується імунітет, а також знижується ризик серцево-судинних захворювань, раку і склерозу.
  • Розширення кола спілкування. Тренування на вуличних тренажерах не тільки корисна, а й приємна практика. Такі майданчики є центром соціальної взаємодії людей, на них ви можете познайомитися з такими ж любителями здорового образу життя.
  • Корисні для всіх. На тренажерах можуть займатися люди будь-якої вікової категорії та різного рівня фізичної підготовки. Механізм тренажерів не передбачає великого навантаження, всі вправи виконуються з власною вагою людини.
  • Безкоштовний спорт. Вирішується проблема з доступністю, займатися може кожен, хто бажає. Тренування не обмежуються у часі і головне вони абсолютно безкоштовні.
  • Пропаганда спортивного життя. Така доступність вуличних тренажерів допомагає підвищувати інтерес до спортивного образу життя, допомагає розвивати масовий спорт, задає правильний, здоровий вектор розвитку молоді.
  • Різноманітність. BiLand пропонує широкий асортимент тренажерів, які дозволяють повноцінно розвивати усі групи м’язів.

Все більше людей надають перевагу займатися на вуличних тренажерах, адже користь та результат від тренувань аж ніяк не гірший від занять в тренажерному залі.

Тренажери для вулиці – ваші надійні помічники в підтримці фізичної форми. Компанія BiLand має широкий асортимент та може запропонувати тренажери для розвитку усіх груп м’язів. Для розвитку силових показників можна обрати Тренажер Жим від грудей – Тяга згори, Тренажер Бруси, Тренажер Турнік. Для загального розвитку організму чудово підійдуть Тренажер для стегон, Орбітрек, Повітряний Ходок. Головною перевагою наших тренажерів є міцність та довговічність, адже в процесі виробництва ми використовуємо лише якісні матеріали, фарбуємо порошковою фарбою, яка є стійкою до природніх впливів та не шкодить здоров’ю.

 

orbitrek, Орбітрек

Орбітрек

turnik, турнік

Тренажер турнік

brusy, бруси

Тренажер бруси

zhym-vid-grudej, тренажер, жим від грудей

Тренажер жим від грудей — тяга згори

биленд, біленд, biland

Вся продукція BiLand сертифікована та має гарантію 12 місяців. Якість нашої продукції вже оцінило понад 3 000 клієнтів, переконайтеся і Ви!
Звертайтеся за телефонами:
0 800 210 021
+38 (063) 255-00-69
+38(073) 213– 60– 61