Статті

Велопарковки: модно, корисно, здорово

В європейських країнах людина на велосипеді відчуває себе в безпеці. Їх велоінфраструктура розвинена: існують спеціальні парковки, доріжки, навіть велосипед на прокат взяти можна на кожному кроці. Особливо хочеться виділити Амстердам і Копенгаген.

Прокат велосипеда – послуга зручна і доступна для всіх. У нас вона на даний момент не дуже затребувана, оскільки немає мережі прокату. За кордоном можна взяти в прокат велосипед в одному місці, а здати – абсолютно в іншому. Жителі міста не просто катаються на велосипеді, але і використовують його в якості основного транспорту. Наприклад, добираються до роботи. На велосипеді їздять багато знаменитих людей: мер Лондона, президент Чехії і т.д. Це екологічно чистий і корисний вид транспорту.

Україна тільки ступила на шлях розвитку велосипедної інфраструктури. Зараз передбачається створити нормальну мережу парковок, обладнати доріжки, щоб велосипедисти отримали можливість без страху їздити по дорозі.

Модель ВП-21 передбачена на десять велосипедів.

Парковка для велосипеда повинна бути надійною і якісною, тому вибору подібного обладнання варто приділити особливу увагу. Велопарковки повинні бути безкоштовними, а їх наявність дозволить розвиватися велотуризму. У деяких областях створені вже спеціальні маршрути для поїздок на велосипедах. Деякі міста, наприклад, столиця, проводять конкурси для компаній на предмет наявності зручної стоянки для велосипедів.

Зараз багато жителів вважають за краще використовувати велосипеди для своїх поїздок. Цей вид транспорту економічний і швидкий. Такі поїздки прекрасно впливають на ваше здоров’я, велосипед маневрений і дозволяє заощадити час і не стояти в пробках. Переваги цього виду транспорту очевидні, але його досить просто викрасти, тому парковка для велосипедів – обов’язковий елемент, необхідний для забезпечення безпеки.

Назвемо основні причини того, чому біля торгових і розважальних об’єктів повинні бути велопарковки:

  • це дозволить закладу залучити кілька нових клієнтів і завоювати їхню прихильність;
  • відкриття стоянки можна перетворити в вдалий маркетинговий хід;
  • це стане додатковою вашою перевагою перед конкурентами;
  • можна підвищити популярність закладу;
  • велопарковка може бути корисна для ваших співробітників, а це зменшить кількість запізнень, поліпшить їхнє здоров’я і витривалість, що дозволить зменшити кількість лікарняних.

Для підприємств, пов’язаних з постійними пересуваннями по місту, велостоянка просто необхідна. Для рекламних цілей ви можете зробити ексклюзивну велостоянку в корпоративному стилі і т.д. Ми готові запропонувати вам стоянки для велосипедів різного виду, різної цінової категорії. Кожен зможе підібрати для себе щось оптимальне. Довіртеся фахівцям, які допоможуть вам розробити проєкт стоянки і якісно його реалізувати.