Статті

Топ тренажерів для спортивного майданчика

Аналітики компанії BiLand відстежують позитивну тенденцію зростання попиту на вуличні спортивні майданчики. Особливу увагу клієнти приділяють вуличним тренажерам. Звичайно, адже вони багатофункціональні, їх легко можна розмістити на будь-якій території. Це найкращий варіант для обмеженого бюджета з максимальною користю і гідною якістю.

Спільно з менеджерами BiLand ми склали список топ позицій з нашого асортименту тренажерів. Вони відмінно підійдуть для облаштування спортивної зони у дворах, в житлових комплексах, в навчальних і спортивних закладах і навіть в парках.

Тренажер “Жим від грудей – тяга згори”

Сучасний комбінований силовий тренажер, який дозволяє виконовути одні з найпопулярніших вправ – жим від грудей та тягу згори. Різне розміщення ручок дозволяє виконувати вправи різними хватами та змінювати акцент навантаження. Конструкція тренажера передбачає виконання вправи в сидячому положенні. Для цього спеціально обладнанні  зручні дерев’яні сидіння зі спинкою. Конструкція тренажере не передбачає гострих травмуючих елементів. Тренажер чудово підійде для молоді та підлітків будь-якої фізичної підготовки, адже навантаженням слугує маса самого спортсмена.

Тренажер для стегон

Ефективний тренажер для підтримки стрункої фігури та зміцнення м’язів нижнього поясу. Вправа на ньому виконується шляхом маятникового розгойдування тіла зі сторони в сторону. Конструкцією передбачена спеціальна платформа для ніг та поручні для фіксації руками. Для забезпечення захисту від природніх чинників тренажер покривають порошковою фарбою. Всі кріплення закриті пластмасовими заглушками. Даний тренажер буде особливо корисним жінкам будь-якого віку.

 

Турнік

Найпопулярніший спортивний елемент, його можна зустріти на кожному спортивному майданчику. Така велика популярність цілком обґрунтована, адже його просто та універсальність просто вражає.  На ньому можна виконувати низку вправ, які дозволяють розвивати м’язову систему майже всього тіла. Турнік компактний, не займає багато місця. Він міцно кріпиться до основи майданчика, що унеможливлює його падіння. Особливість даного тренажера в тому, що конструкція дозволяє виконувати вправи відразу 4-ом спортсменам. Для зручності передбачені спеціальні ручки для хвату рук. На тренажері можуть займатися всі бажаючі, незалежно від віку.

Тренажер “Повітряний ходок”

Даний тренажер дозволяє виконувати махи ногами в повітрі. Конструкцією передбачені спеціальні підніжки для ніг та металевий поручень для фіксації руками.  Все металеві деталі покриті порошковою фарбою, що гарантує захист від природніх чинників. Усі з’єднання міцно закупорені пластмасовими заглушками, що гарантує безпеку використання та захист від вандалізму. Вправи на тренажері можуть виконувати люди будь-якого віку та фізичної підготовки.

 

Лава для преса

Даний тренажер призначений для виконання класичної вправи – скручування тулуба. Лавка повторює анатомічна форму спини, тому є зручною для використання. Покриття не зашкодить ні шкірі, ні одягу. Для зручної фіксації ніг передбачені широкі перекладини, які додатково обладнанні антисковзним покриттям. Займатися на лаві можу як дорослі, так і діти.

Такий набір елементів дозволяє облаштувати компактний та функціональний спортивний майданчик. Це ідеальний варіант для невеликої площі та обмеженого бюджету. Встановивши такий майданчик можна задовільнити усі потреби людей у спортивному дозвіллі, адже таке поєднання тренажерів дозволить займатися абсолютно усім віковим категоріям, незалежно від їхньої фізичної форми.

биленд, біленд, bilandДля облаштування спортивного майданчика звертайтеся до компанії BiLand. Маючи широкий асортимент, ми можемо реалізувати проекти будь-якої складності та під будь-який бюджет. Вся продукція BiLand сертифікована та має гарантію 12 місяців. Якість нашої продукції вже оцінило понад 3 000 клієнтів, оцініть і Ви!

Звертайтеся за телефонами:
0 800 210 021
+38 (063) 255-00-69
+38(073) 213– 60– 61