Статті

Переваги власного ігрового комплексу для дому

Власна ігрова зона з гіркою або гойдалкою на території подвір’я приватного будинку – ідеальний варіант для активного дозвілля дитини вдома. Облаштування такого майданчика особливо актуальне зараз – в період карантинних обмежень. Власний ігровий майданчик не дасть нудьгувати та допоможе фізично розвиватися.

Топ 5 переваг власного ігрового майданчика:

  1. Власний ігровий майданчик чудова профілактика гіподинамії. Активна гра на ньому дозволяє дитині фізично гартувати організм та повноцінно розвиватися.
  2. Майданчик можливо облаштувати багатьма ігровими елементами. Така різноманітність дозволяє збільшити варіативність ігор. Це чудова альтернатива надмірному захопленню від гаджетів.
  3. Малюк матиме власний куточок, де зможе відчувати себе повноправним господарем. Це розвиває в дитині самостійність.
  4. На майданчику можна грати гуртом. Площа комплексу дозволяє одночасно гратися декільком дітям.
  5. Постійні ігри та систематичні ранкові розминки на майданчику допоможуть привити звичку здорового образу життя.
  6. Кілька вільних годин для батьків.

Приклади устаткування домашнього майданчику

Для найменших

детская площадка для дачи

Ігровий будиночок

аксэсуары для детской площадки

Розвиваючі елементи

детские качели для дома

Дитячі гойдалки

Для більш дорослих та активних

Порада для батьків
Щоб утримати інтерес дитини, доповнюйте майданчик ігровими елементами та аксесуарами. З часом можна оновити модулі, наприклад, додати сітку для лазіння чи гойдалку гніздо. Встановити бінокль чи дзвоник.

​​

Гойдалка-гніздо

Модуль Wall

Модуль Net

Який ігровий майданчик обрати?

Варіацій конструкції багато. Їх можна розділити за наступними критеріями:

  • Розмір;
  • Кількість додаткових ігрових елементів;
  • Матеріал (металевий, дерев’яний).

Якщо перші дві критерії відповідають особистим вподобанням та площі території, то матеріал рекомендуємо обирати – дерево. Дерево безпечніше металу: більш м’яке по своїй фактурі, воно значно менш травматичне. Окрім того, воно екологічно чисте, не шкодить здоров’ю дітей. Також варто відмітити, що такі комплекси гармонічно вписуються в навколишнє середовище.

детская площадка для дачи

Ігровий будиночок Cascade

Фахівці BiLand рекомендують обирати комплекси виготовленні із цільного бруса. Цей матеріал міцний, відмінно витримує експлуатаційні навантаження і не втрачає зовнішній вигляд довгі роки.

Щоб уникнути неякісної продукції – краще звернути увагу на виробників, які мають сертифікатами якості, гарантію, прекрасну репутацію. Пам’ятайте, від вашого вибору залежить безпека ваших дітей.

Якщо у вас залишилися питання, рекомендуємо проконсультуватися з фахівцями BiLand, ми з радістю відповімо на всі запитання та прикладемо максимум зусиль, щоб ви отримали лише приємні враження від покупки.

Безкоштовна консультація за телефонами:

0 800 210 021
+38 (063) 255-00-69
+38(073) 213– 60– 61