Статті

Монтаж елементів дитячих майданчиків взимку – за і проти

Багато хто думає, що взимку установка дитячих майданчиків, дитячих ігрових комплексів, дитячих качель, та й навіть звичайних лавок – це не дуже вдале рішення: і погода несприятлива, і земля перемерзла, і ймовірність установки з браком вище. Чи так це насправді?

Думка про небезпеку монтажу дитячого майданчика взимку – досить поширений стереотип. Багато років тому, коли виробництво сучасних елементів дитячого ігрового майданчика тільки з’являлося на українському ринку, можливо, клієнт міг зіткнутися з неякісним монтажем, а взимку його наслідки виявлялися найбільш яскраво. Сьогодні ж у великих компаніях до проблеми якісного монтажу дитячого майданчика і кожного окремого його елемента підходять серйозно. Існують сучасні технології, техніка і висококваліфікований персонал – всі ці ресурси дозволяють монтувати майданчик швидко і якісно. Взимку єдиною незручністю є низька температуращойно температура повітря стає негативною, вода, яка виступає сполучним елементом цементного розчину, перетворюється на лід. Гідратація цементу і твердіння розчину припиняються, розчин стає рихлим і менш міцним. Волога з теплого розчину, поєднуючись з холодною поверхнею металевих закопних елементів дитячого майданчика, утворює тонку крижану плівку, що природно знижує міцність зчеплення розчину і встановлюваного елемента. А з приходом плюсової температури ця кірка відтає, і встановлений елемент почне хитатися. Проте сьогодні дана проблема вирішена. При зимовому монтажі елементів дитячого майданчика в бетонний розчин додають спеціальні рідкі добавки для бетонування при низьких температурах, які прискорюють схоплювання бетону та покращують рухливість робочого розчину. Завдяки таким добавкам вода не кристалізується, що є основною причиною неякісного зимового монтажу, і встановлювати дитячі майданчики можна при температурі до -20 ° С.

 

Монтаж елементів дитячого майданчика взимку має ряд істотних переваг:

  • Економія при покупці. Традиційно пік установок дитячих майданчиків доводиться на літній та осінній період, а з приходом холодів попит на даний товар знижується. Тому компанії-виробники дитячих ігрових комплексів і майданчиків проводять різноманітні акції по зниженню цін, що завжди вигідно для клієнта – тобто для вас.
  • Оперативне виробництво. У сезон, коли виробничі потужності компаній-виробників перевантажені, збільшуються строки виробництва дитячих майданчиків. При замовленні і установці дитячого майданчика взимку, коли замовлень менше, терміни виробництва скорочуються.
  • Професійний монтаж. У сезон, коли існує великий потік замовлень, для того щоб з усіма з ними впоратися, компанії розширюють штат, залучаючи до співпраці тимчасових найманих співробітників. Робота яких, в деяких випадках, не перевірена компанією особисто. У зимовий період від залучених співробітників відмовляються, залишаючи тільки перевірених часом професіоналів.
  • Оперативний монтаж. У міжсезоння, тобто взимку, все з тих же причин невеликих замовлень, майданчик буде змонтований швидше, ніж влітку.

Резюмуючи вищесказане, можна зробити висновок, що встановлення дитячих майданчиків у зимовий період не тільки безпечне, але й найбільш вигідне як фінансово, так і за часом. Головне знайти виробника, який надає якісну продукцію!

З усіх питань звертайтеся до нашого центрального офісу.
Або пишіть через форму зворотнього зв’язку!