Статті

Дитячі дерев’яні майданчики

Компанія Biland виготовляє і продає дитячі майданчики з дерева вже багато років. За цей час команда отримала цінний важливий досвід, було створено налагоджену схему роботи,, з’явилося безліч клієнтів, які здійснюють постійні покупки.

Сьогодні наша компанія лідирує серед виробників дитячих майданчиків та ігрових комплексів у східній Україні. У нашому каталозі ви зможете побачити дуже багато різноманітних конструкцій, які відрізняються між собою за розмірами, дизайном і типами. Якщо виникне така необхідність, наші досвідчені співробітники спеціально для вас розроблять проєкт, який буде відповідати всім вимогам.

 

 

Переваги дитячих майданчиків з дерева:

  • Безпечність. Дерев’яні вироби не мають гострих кутів, тому дитина не зможе порізатися. А якщо дитина впаде на дерев’яну поверхню, вона не отримає забоїв. Майданчики зроблені з універсального теплого матеріалу ‒ дерева. Тому сидіти на лавочках, кататися на гойдалках можна і влітку, і взимку.
  • Екологічність. Дерево ‒ природний матеріал, який не завдає шкоди дітям і навколишньому середовищу.
  • Естетичність. Майданчики виконані в найрізноманітніших сучасних варіантах. Кожний варіант привертає яскравим дизайном і приємним зовнішнім виглядом. Будь-який декоративний елемент зробить комплекс особливим і ексклюзивним. Він буде виділятися серед інших.

Зазначені переваги говорять про плюси дерева як матеріалу, з якого виготовляються дитячі комплекси. Пластик і метал не володіють даними особливостями. Не дивно, що дерев’яні майданчики користуються популярністю не тільки зараз, але й мали попит десятки років тому. Вони заслуговують звання останнього писку моди. Тим більше, що їх можна побачити в найрізноманітніших місцях ‒ у дворах житлових багатоповерхівок, на території шкіл, дитячих будинків і навіть у дворі приватних будинків.

Майданчики з дерева принесуть комфорт батькам, а дітям – радість.

Як вже говорилося, дитячі майданчики виготовляються з природного матеріалу – дерева. Вони приносять радість дітям, адже навпомацки вони дуже приємні і теплі. Стежачи за дитиною, батьки будуть почувати себе спокійно. Дерево дуже добре гармонує з природою. Прогулянки на свіжому повітрі поряд з дерев’яними конструкціями знімуть будь-який стрес.

Маленькі діти сповнені енергії. Кожну хвилину вони хочуть рухатися – бігати, стрибати, грати, щось мацати, чіпати. Це для них дуже важливо. Адже таким способом вони пізнають світ. Ігри на свіжому повітрі ‒ невід’ємна частина розвитку будь-якої дитини. Правильно організоване дозвілля принесе і користь, і радість малюкові.

У нашому асортименті: