Статті

Чи потрібна шведська стінка вдома?

Кожна дитина з радістю проводить час на ігрових чи спортивних комплексах. І якщо влітку таким місцем радості слугує дитячий вуличний ігровий майданчик, то взимку лишається обмежитись тільки платними закритими ігровими центрами або кімнатами. Так як даний тип дозвілля не безкоштовний – відвідувати такі заклади можна не так часто, як хотілося б. Проте існує альтернативний спосіб – шведська стінка для дому. Це функціональний спортивний елемент, який, по можливості, повинен бути в кожній оселі, де є дитина. За рахунок своїх невеликих габаритів стінка займає мало місця і не буде заважати, тому її можна вважати ідеальним варіантом для забезпечення дозвілля дитини в квартирі чи в приватному будинку.

Чим же корисна шведська стінка?

  1. Формування любові до спорту та активного способу життя.
  2. Для малюків: стінка вірний помічник в спробах зробити перші кроки, навчитися контролювати свої сили та тіло під вашим наглядом.
  3. Розвиток усіх основних м’язів тіла: преса, рук, ніг.
  4. Корекція постави.
  5. Заняття спортом в комфортний час за будь-якої погоди.

Шведские стенки

Приклади щоденних вправ для дітей:

  • Потрібно встати обличчям до стінки, взятися обома руками за рейки максимально високо та повиснути. В такому положенні потрібно бути 10-15 с, можна повторити декілька разів.
  • Вихідне положення теж саме. Стати ногами на останній щабель стінки, обома руками взятися за рейки на рівні грудей, присідати 5-8 разів. Також замість присідань можна відводити прямі ноги назад.
  • Стати спиною до стінки на відстані 30-40 см. Прогнутися в спині та взятися руками за рейки. З кожним разом намагатися відійти далі від стінки та триматися за нижчий щабель.
  • Положити ногу на щабель, який буде зручний по висоті та, не згинаючи опорну ногу, тягнутися до стінки

Шведские стенкиШведська стінка – це домашній спорткомплекс для всієї родини.

  • Добра фізична форма та імунітет.
  • Заряд енергії та бадьорості на цілий день.
  • Жінкам після пологів допоможе швидко повернути колишню форму.
  • Зміцнення опорно-рухового апарата.

Рекомендуємо проконсультуватися з фахівцем перед придбанням, адже ви можете не здогадуватися про безліч нюансів, що вплинуть на ваші враження від покупки та на безпосередній процес взаємодії зі шведською стінкою. Щоб не витрачати зайві гроші та купити зручну для вас стінку – телефонуйте до нас.

Тепер ранкові групові розминки біля шведської стінки не тільки покращать сімейні стосунки, а й на прикладі батьків дадуть хороший стимул дітям.

Шведская стенка, шведська стінка для дому

     Куточок дитячий спортивний

Шведская стенка, шведские стенки для дома

Гімнастична стінка з рукоходом

Шведска стенка, шведские стенки для дома

         Шведська стінка з турніком

Шведские стенки, шведские стенки для дома

            Шведська стінка кутова

биленд, біленд, biland

Вся продукція BiLand сертифікована та має гарантію 12 місяців. Якість нашої продукції вже оцінило понад 3 000 клієнтів, переконайтеся і Ви!
Звертайтеся за телефонами:
0 800 210 021
+38 (063) 255-00-69
+38(073) 213– 60– 61

 

One thought on “Чи потрібна шведська стінка вдома?

Comments are closed.