Статті

Коло Megapolis – коло комфортного життя

Вдома – у дворі – в місті …

Іноді свідомо і навмисно, іноді абсолютно непомітно … З раннього дитинства до свідомої зрілості продукція проекту Megapolis підвищує рівень та якість життя будь-якої людини, незалежно від віку, звичок та інтересів.

Всебічний та ефективний розвиток отримують діти на майданчиках ТМ Babyland. Активний спосіб життя і можливість розвиватися фізично забезпечують підліткам та молоді тренажери ТМ Junior.

Комфортне і захищене перебування поряд із будинком і далеко від нього гарантують зупинкові павільйони та дашки ТМ Domex.

Babyland

Що: елементи дитячих майданчиків і міського благоустрою
Де: у дворі
Коли: від народження до 12 років


Коло життя дитини невелике – не більше розмірів подвір’я. Тим важливіше, щоб все в ньому було продумано. Дитячий майданчик – це важливий об’єкт, на якому дитина отримує основні навички спілкування, усвідомлює свої можливості, розвиває і вдосконалює пам’ять і увагу, вчиться рахувати.


Щоб цей розвиток був повноцінним і безпечним, майданчик повинен бути якісним: дарувати дитині відчуття пригоди, але не прирікати її на травми, вчити долати перешкоди, але не вселяти невпевненість у своїх силах.


Тому важливо, щоб встановлені елементи майданчика відповідали віку дітей, які будуть на ній грати. ТМ Babyland до кожної пропонованої моделі прописує вікові обмеження і рекомендує їх дотримуватися.


Крім того, матеріали і обробка елементів дитячих майданчиків Babyland – ідеальні і абсолютно безпечні.

Junior

Що: тренажери для дому та для вулиці
Де: вдома і у дворі
Коли: від 14 до 65 років

Найбільш нагальна потреба для сучасної молоді – свобода фізичного та розумового розвитку. Для того, щоб відкривати нові перспективи і можливості для підлітків і молоді, ТМ Junior пропонує створювати в місті спортивні майданчики. Тренажери Junior створені таким чином, що працюють під власною вагою людини і не можуть їй нашкодити надмірними навантаженнями. На спортивному майданчику, створеному з таких тренажерів, є можливість розвивати та тренувати всі м’язи тіла.

Крім того, в 2012 році ТМ Junior запропонувала розробку для дому – лінію домашніх силових тренажерів.

Domex

Що: дашки для вхідних дверей та зупинкові павільйони
Де: вдома і в місті
Коли: у будь-якому віці

Виходячи з дому, кожна людина підсвідомо хоче знайти захист від агресивних погодних умов, відчути безпеку і залишитися в колі комфорту, зберегти тепло рідної оселі. Коло комфорту для міста – це продукція ТМ Domex.

Дашки Domex, вкриваючи від сонця влітку, від дощу восени, від снігу взимку, роблять перехід з дому на вулицю максимально м’яким. Людина встигає підняти комір, відкрити парасольку, надягти капюшон – вона захищена.

Розширюється коло життя до розмірів міста – і тут зупинкові павільйони Domex захищають від негоди між зустрічами, між літаком та автобусом, таксі та будинком.

Проект Megapolis об’єднав торгові марки, які можуть зробити життя комфортним і насиченим, можуть захистити і убезпечити, які дарують спілкування та стимулюють розвиток.